PSO2 + Fraps Fix?

I'm sure PSO2 will get a US version some time this century. Meanwhile there is a patch and this is the forum where you can discuss it and get help with issues.

PSO2 + Fraps Fix?

Postby xBladeM6x » Tue Apr 23, 2013 6:04 am

Just got back into PSO2, and Fraps doesn't like to cooperate with it. I read about a patch in 2012 that messed with the overlay, but it seems some people are still recording with it. Any fix I'm not aware of, or did I just lose the luck of the draw with it not working? (I'm using the most recent version of Fraps 3.5.99)
User avatar
xBladeM6x
 
Posts: 20
Joined: Fri Jul 13, 2012 6:26 am

Re: PSO2 + Fraps Fix?

Postby No-Life » Wed Apr 24, 2013 2:43 am

Fraps works with me on PSO2 at random times for me. Yesterday it worked fine, but today it suddenly stops working. The Game Guard is the main cause. I dunno how to fix it without breaking the game itself.
User avatar
No-Life
 
Posts: 13
Joined: Mon Jun 18, 2012 4:51 pm

Re: PSO2 + Fraps Fix?

Postby xBladeM6x » Wed Apr 24, 2013 3:18 am

I just configured Dxtory with PSO2 and all that, and it's pretty good. Hopefully some of the geniuses on this forum can come up with a way to make Fraps work. x.x
User avatar
xBladeM6x
 
Posts: 20
Joined: Fri Jul 13, 2012 6:26 am

Re: PSO2 + Fraps Fix?

Postby Broomop » Thu Apr 25, 2013 2:08 pm

gameguard detects it use bandicam instead.
Broomop
 
Posts: 19
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:00 pm


Return to PSO2 Patch

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron