[Question] Play PSO2 in English without Tweaker?

I'm sure PSO2 will get a US version some time this century. Meanwhile there is a patch and this is the forum where you can discuss it and get help with issues.

[Question] Play PSO2 in English without Tweaker?

Postby Shiro » Mon Sep 07, 2015 2:35 pm

As the title say, is it possible, I did extract the files then copy/replace them over to C:\Program Files (x86)\SEGA\PHANTASYSTARONLINE2\pso2_bin\data\win32
but it seem it keep updating it
Image
I really don't need to use PSO2Tweaker is because my is not IP blocked

is these latest English Patched
viewtopic.php?f=4&t=206

I think my PSO2 version 3.xxxxx (maybe that's the launcher itself :? )

Thanks in advance
Sorry for the bad English/Grammar
Acer Aspire TC-605 with GTX 750
#ItsMoreFunInThePhilippines
User avatar
Shiro
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 07, 2015 2:19 pm

Re: [Question] Play PSO2 in English without Tweaker?

Postby Qwerty » Tue Sep 08, 2015 2:27 am

Due to a change in the way the official launcher validates files before launching the game, it is not currently possible to use the patches with the official launcher. It is not likely that this issue will be resolved. Sorry.

Please use AIDA's tweaker for the time being. You can use the tweaker without using a proxy function. In fact, it won't use a proxy unless you set one up. Just use it to launch the game.
User avatar
Qwerty
 
Posts: 458
Joined: Thu Feb 16, 2012 1:05 am

Re: [Question] Play PSO2 in English without Tweaker?

Postby Shiro » Tue Sep 08, 2015 4:28 am

Yes for the time being I'm currently using AIDA's Tweaker :D
Thank you
Acer Aspire TC-605 with GTX 750
#ItsMoreFunInThePhilippines
User avatar
Shiro
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 07, 2015 2:19 pm


Return to PSO2 Patch

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron